• by:
  • December 1, 2018
  • Category:

Erasmus+


Het programma “The leader in Me” helpt studenten te leren hoe ze zelfredzaam kunnen worden, hun emoties kunnen beheren, ...

Erasmus+

Het programma “The leader in Me” helpt studenten te leren hoe ze zelfredzaam kunnen worden, hun emoties kunnen beheren, doelen kunnen stellen en volgen, hun huiswerk kunnen doen, hun tijd kunnen bepalen, goed met anderen kunnen omgaan en de vaardigheden en het zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen om met succes hun leven te leiden. Inhoud van 'The Seven habits of Highly Effective People' van S.R. Covey is een belangrijk onderdeel van het totale proces van The leader in me.

We werken samen met de Marcel Koning-organisatie, een opleidingsinstituut in Amersfoort, Nederland. Onze partnerscholen zijn: Instituut Zusters Maricolen Maldegem, de Liceo Adria Ballatore Mazara del Vallo (Sicilië), de middelbare school voor economie en handel Brezice (Slovenië), de Jugla middelbare school van Riga (Letland), de Boyertown Junior High School ten westen van Boyertown (VS), de Kallitehniko Gymnasio Geraka (Griekenland).

MIDDENSCHOOL SV

Lt. Dobbelaerestraat 16
9930 Lievegem
Tel. 09 372 78 38
sv@campuszomergem.be
Marijke Versprille

BOVENBOUW SL

Dreef 47
9930 Lievegem
Tel. 09 372 77 18
sl@campuszomergem.be
Karen De Blende